A.A & S Reclame Atelier in Maaseik, Limburg maakt uw lichtreclame, lichtbakken, lichtzuilen en totems.

Contacteer ons

Naast de traditionele lichtbakken verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, biedt Reclameatelier A.A.&S in Maaseik, Limburg tevens een breed scala innovatieve energiezuinige lichtzuilen ( met Led verlichting) en totems aan in zijn gamma. Verlichtte en onverlichte zuilen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een mooie eigentijdse ovale vormgeving, en gepoederlakte afwerking. Onze lichtbakken en zuilen zorgen dat de boodschap duidelijk "belicht" wordt. Neons, uw reclame niet enkel opvallend 's'nachts, maar 24/24u in de spotlights !

A.A&S Reclameatelier

Onze trendy lichtzuilen en lichtbakken ogen erg professioneel en vormen een ideaal uithangbord voor uw zaak. Door deze lichtreclame zien uw (potentiële) klanten in één oogopslag wat u te bieden heeft. 

Deze zijn ook te verkrijgen in diverse vormen en afmetingen. Onze lichtbakken, lichtzuilen en totems zijn steeds vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en afgewerkt in poederlak, en steeds voorzien van tekst en logo in een translucent (lichtdoorlatende) kwaliteitsfilm.

Contacteer ons

Zuilen onverlicht

Zuilen verlicht

Lichtbakken

Contacteer ons voor alle visuele communicatie